(Poistunut julkaisusta)

Valvontatekniikka-asiantuntija
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme Olkiluotoon

Valvontatekniikka-asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia tehtäviä! Haemme nyt valvontatekniikka-asiantuntijaa turvavalvontajärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tehtävässäsi vastaat Olkiluodon alueen turvavalvontajärjestelmien yhtenäistämisestä ja kehittämisestä. Lisäksi vastaat myös järjestelmävastuualueesi dokumentaation laatimisesta ja ylläpidosta yhdessä liiketoimintojen ja yritysturvallisuuden asiantuntijoiden kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti annetuissa aikatauluissa. Työskentelyssäsi korostuu hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähköinsinööri (AMK). Lisäksi sinulla on aiempaa kokemusta automaatio- ja turvavalvontajärjestelmistä sekä hallitset teknisen dokumentaation kirjoittamisen. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa yritysturvallisuuspäällikkö Petri Leppimäki, puh. 050-022 5253.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 23.6.2019 osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!