(Poistunut julkaisusta)

Valvontapäällikkö vakuutusyhtiöiden jatkuvaan valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Vakuutusvalvontaosaston vahinko- ja henkivakuutus -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta. Lisäksi valvomme riskiperusteisesti mm. markkina- ja vakuutusteknisiä riskejä sekä vastuuvelan laskentaa ja sen riittävyyttä. Eurooppalainen yhteistyö on tiivis osa arkeamme. Tavoitteenamme on vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva.

 

Haemme joukkoomme

VALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ

uuteen jatkuvan valvonnan ryhmään tuomaan vahvaa osaamista vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden valvontaan ja tarkastukseen.

Toimit esimiehenä tiimissä, joka valvoo henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuutta ja taloutta. Vastaat vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden sekä vakuutusryhmien jatkuvasta valvonnasta ja valvonnan kehittämisestä. Esimiestehtävän lisäksi teet itsekin asiantuntijatehtäviä.

Edellytämme sinulta

  • vankkaa vakuutustoiminnan osaamista
  • kykyä ymmärtää vakuutusliiketoimintaa sekä siihen liittyviä riskejä
  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • taitoa viestiä sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Sinulla on kokemusta vakuutusalalla työskentelystä. Arvostamme osaamista valvonta- ja tarkastustehtävistä sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Sinulla on taito motivoida ja kannustaa ryhmäsi jäseniä sekä priorisoida ja organisoida tehtäviä muuttuvissa tilanteissa. Olet aktiivinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen.

Meillä työskentelet finanssisektorin kannalta keskeisessä viranomaisessa. Teet haastavia ja monipuolisia tehtäviä valvonnan ja kehittämistyön parissa asiantuntevassa työyhteisössä. Pääset vaikuttamaan siihen, miten vakuutustoiminnan kannalta keskeisiä toimijoita Suomessa valvotaan.

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (5 vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 046 876 9600, teija.korpiaho@finanssivalvonta.fi.
 
 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Hallinnollisesti toimimme Suomen Pankin yhteydessä, päätöksenteossa olemme itsenäisiä. Fivalaisia on lähes 200, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA