(Poistunut julkaisusta)

Valvontapäällikkö Vakuutustoiminnan menettelytavat -toimistoon
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Vakuutusvalvontaosaston Vakuutustoiminnan menettelytavat -toimisto valvoo vakuutustoimijoiden menettelytapojen lain- ja määräystenmukaisuutta. Toimistossa hoidetaan myös vakuutusasiamiesten rekisteröintiä koskevat kysymykset.

Haemme 

VALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ, 

joka toimii samalla juridisena asiantuntijana vakuutussektorin menettelytapoja valvovassa toimistossa.


Toimit esimiehenä ryhmässä, joka valvoo kotimaisten sekä Suomessa toimivien ulkomaisten vakuutusyhtiöiden ja vakuutusedustajien vakuutusten tarjoamiseen liittyviä menettelytapoja, markkinointia, vakuutustuotteita ja asiakkaansuojan toteutumista yleisesti sekä ylläpitää Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriä.

Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta. Sinulla on taito motivoida ja kannustaa ryhmäsi jäseniä sekä priorisoida ja organisoida tehtäviä muuttuvissa tilanteissa. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen.

Toimit myös itse asiantuntijana.  Hoidat mm. erilaisia juridisia toimeksiantoja, kuten tulkintojen sekä määräysten ja ohjeiden valmistelua ja lainsäädäntöhankkeisiin liittyviä tehtäviä. Osallistut valvontaan ja tarkastuksiin ja olet juridisena tukena vakuutusedustajarekisterin toiminnassa. Tarvittaessa osallistut Euroopan vakuutusvalvojan toimintaan liittyvien toimeksiantojen ja selvitysten toteuttamiseen sekä mahdollisesti työryhmien työhön.  

Sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja kokemusta vaativien juridisten kokonaisuuksien hallinnasta. Arvostamme tehtävään soveltuvaa työkokemusta vakuutussektorilta ja EU-sääntelykehikon tuntemusta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet seurata finanssisektorin toimintaa ja kehitystä, merkitykselliset tehtävät sekä mukavan työympäristön. Saat tehdä haastavia ja monipuolisia tehtäviä valvonnan parissa asiantuntevassa työyhteisössä. Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Virkasuhde on vakinainen. Valittava henkilö määrätään valvontapäällikön tehtävään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Marko Aarnio, p. 09 183 5562 tai marko.aarnio(at)finanssivalvonta.fi

 Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA