(Poistunut julkaisusta)

Valvontapäällikkö vakuutusalan näköalapaikalle
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Työeläkelaitokset-toimisto vastaa työeläkeyhtiöiden, eläkesäätiöiden, vakuutuskassojen sekä lailla perustettujen eläkelaitosten vakavaraisuuden valvonnasta. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eläkelaitoksia koskevan sääntelyn valmisteluun ja täytäntöönpanoon.

 

Haemme joukkoomme Finanssivalvontaan

VALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ

tuomaan vahvaa osaamista työeläkelaitosten valvontaan ja sen kehittämiseen.

Työeläkelaitoksia sekä sairaus- ja avustuskassoja valvovan ryhmän esimiehenä vastaat valvonnan kehittämisestä toimintaympäristön muuttuessa, toimit tiimisi tukena sekä teet itsekin asiantuntijatehtäviä. Vastuullesi kuuluu vakuutusalan terveen kehityksen ja vakuutettujen turvan varmistaminen.

Odotamme sinulta

  • vankkaa kokemusta työeläkevakuutuksesta,
  • aktiivista, vastuullista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta,
  • kykyä motivoida ja kannustaa ryhmäsi jäseniä, ja mahdollisesti myös esimieskokemusta,
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä
  • taitoa viestiä sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Meillä työskentelet finanssisektorin näköalapaikalla. Teet haastavia ja monipuolisia tehtäviä valvonnan ja kehittämistyön parissa asiantuntevassa porukassa. Vuorovaikutuksessa eläkelaitosten kanssa teet merkittävää työtä työeläketoiminnan hyväksi. Pääset vaikuttamaan siihen, miten sosiaaliturvan ja sijoitettavana olevan omaisuuden kannalta keskeisiä toimijoita Suomessa valvotaan.

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (5 vuotta).Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Mikko Kuusela, p. 09 183 5525, mikko.kuusela@finanssivalvonta.fi.
  
 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Hallinnollisesti toimimme Suomen Pankin yhteydessä, päätöksenteossa olemme itsenäisiä. Fivalaisia on lähes 200, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA