Valvontapäällikkö, onnettomuuksien ehkäisyn suunnittelu ja kehittäminen
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Turbiinitie 14, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme joukkoomme 

Valvontapäällikköä pelastuslaitoksen onnettomuuksien ehkäisyn suunnittelu- ja kehittämistehtäviin

Tule mukaan suunnittelemaan ja kehittämään pelastuslaitoksen onnettomuuksien ehkäisyä. Me pelastuslaitoksessa suunnittelemme ja toteutamme toimenpiteitä, kuten ohjausta, neuvontaa, koulutusta sekä valvontatehtäviä, joiden tavoitteena on pienentää onnettomuuksien todennäköisyyttä ja ennalta varautua vähentämään onnettomuuksista aiheutuvia vahinkoja. Me teemme jatkuvaa riskianalyysityötä, jonka avulla kohdennamme ja suunnittelemme toimintaamme riskiperusteisesti. 

Haemme työyhteisöömme onnettomuuksien ehkäisystä, tiedolla johtamisen ratkaisujen soveltamisesta, riskianalyysityöstä, vaikuttavuusperusteisen suunnittelun sekä raportointi- ja analytiikkaratkaisujen kehittämisestä kiinnostunutta asiantuntijaa. Meillä pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Tehtävänäsi on onnettomuuksien ehkäisyn toimenpiteiden ja resurssien käytön, laadun arvioinnin sekä toiminnan sisällön suunnittelu ja kehittäminen yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Virkanimikkeesi on valvontapäällikkö ja toimit asiantuntijatiimin lähiesimiehenä riskienhallintapäällikön alaisuudessa.  

Esimiestehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä valmentavaan työotteeseen. Odotamme sinun olevan oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen. Olet lisäksi suunnitelmallinen, tarkka ja tehokas ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Sinun ei tarvitse tuntea pelastustoimen tehtäväkenttää ennalta, mutta olet valmis sukeltamaan sen yksityiskohtiin asian vaatimalla tarkkuudella. Uusien tietojen ja taitojen omaksuminen ei ole sinulle hankalaa, vaan haluat kehittää niin itseäsi kuin organisaation toimintaakin. Olemme uudistamassa toimintatapojamme ja -kulttuuriamme, joten tehtävä vaatii sinulta kykyä sietää keskeneräisyyttä ja vahvaa motivaatiota luoda uusia tapoja ja toimintamalleja sekä kykyä vakiinnuttaa niitä osaksi arkista toimintaa.

Edellytämme sinulla olevan näyttöjä kyvyistä tiedon käsittelyyn ja analysointiin sekä tiedolla johtamisen ratkaisujen soveltamiseen. Eduksi luemme osaamisen laadun ja vaikuttavuuden arvioinnista. Tietotekniset taitosi ovat erinomaiset ja sinulla on osaaminen ja valmiudet, joita voit hyödyntää raportointi- ja analytiikkaratkaisujen kehittämisessä ja automatisoinnissa. Tehtävässä tarvitset myös erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa pääset tekemään käytäntöä lähellä olevaa suunnittelu- ja kehittämistyötä turvallisuuden edistämiseksi. Jos kiinnostuit, kuulisimme sinusta mielellämme lisää. Lähetä meille hakemus pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 30.11.2020. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Vantaalla, vaikka tehtäväsi kattaakin koko toimialueemme.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja lääkintätoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä. 

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri ja kunta10 tutkimuksen mukaan suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  B- luokan voimassaolevaa ajokorttia.

Lisäksi edellytämme: Riittävä perehtyneisyys suunnittelu- ja kehittämistyöhön.

Ennen valinnan vahvistamista on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, todistus suoritetusta huumausainetestistä sekä suostumus turvallisuusselvitykseen.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4089,29 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Tillander Kati

p. 0438273024

kati.tillander@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot