(Poistunut julkaisusta)

Valvontalakimies
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Etsimme yritykset ja yhteisöt -tulosalueen valvonta- ja lakiyksikköön valvontalakimiestä määräaikaiseen virkaan.

Valvontalakimiehenä toimit valvontatiimissä, jonka tavoitteena on vaikuttava, aktiivinen ja tehokas valvonta. Keskeisiä tehtäviäsi ovat säätiöiden toiminnan sekä kaupparekisterivelvoitteiden valvonta; tapausten tutkiminen, muistioiden ja päätösten laatiminen sekä neuvonta.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta valvontatoiminnasta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja hyvään asiakaspalveluun. Tehtävän hoitoa edesauttaa säätiötoiminnan ja tilinpäätösinformaation hyvä hallinta. Valtion virkamiehiltä vaadittavien molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Valvontalakimiehen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 12 – 13 (3 243 – 3 586 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.3.2018 lukien tai sopimuksen mukaan ja se päättyy 30.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Terhi Maijala, p. 040 8267542 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@prh.fi. Lisätietoa PRH:sta on verkkosivullamme www.prh.fi.

Liity asiantuntevaan ja tehokkaaseen joukkoomme – lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävää Valtiolle.fi:ssä viimeistään 21.02.2018!