(Poistunut julkaisusta)

Valvontakoordinaattori
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden sotea Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymään.

Haemme kuntayhtymän Konsernipalveluihin, sisäisten integraatiopalveluiden tulosyksikköön Hyvinkäälle

valvontakoordinaattoria vakituiseen virkasuhteeseen

alkaen sopimuksen mukaan. 

Keusote käynnistyi 1.1.2019 kuuden kunnan siirtäessä sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymään.

Valvontakoordinaattorin keskeisiä tehtäviä ovat kuntayhtymätasoisen valvonnan koordinointi, valvonnan yhtymätasoinen ohjeistaminen, kuntayhtymän yksiköiden ja palvelujen lakisääteisyyden seuranta, tilannekuvan hallinta ja valvonnan laadun varmistaminen sekä toiminnan yhtymätasoinen raportointi. Virkaan tulee mahdollisesti sisältymään myös kuntayhtymän omien yksiköiden valvonta. Valvontakoordinaattori toimii kuntayhtymätasoisena valvonnan asiantuntijana ja viranomaisena. Virka sijoittuu laatupalvelut –yksikköön.

Arvostamme aiempaa kuntayhtymäkokemusta sekä tavoitteellista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa integraatiojohtaja Pirjo Vainio, puh. 040 314 4401, pirjo.vainio@keusote.fi.  

Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 14.00.

Kelpoisuus- ja palvelussuhteen ehdot

Edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä tai 8 §:n mukaista pätevyyttä ja sosiaalihuollon ylempaa korkeakoulututkintoa (YAMK) sekä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonta-alan ja lainsäädännön tuntemusta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteenehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta. Keusote on savuton työpaikka.

Vain rekrytointeihin osallistuvat henkilöt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä käsittelevät henkilötietoja. Tapauskohtaisesti rekrytoinnissa voidaan käyttää kolmansia osapuolia, kuten rekrytointikonsultteja ja asiantuntija-arvioita.

Sote ihmisen kokoiseksi