(Poistunut julkaisusta)

Valvonta-assistentti pääomamarkkinoiden valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Tule tekemään valvontaa, jolla on vaikutusta!

Haemme joukkoomme kokenutta

VALVONTA-ASSISTENTTIA

Toimit assistenttina hallinnollisissa tehtävissä ja avustat asiantuntijatehtävissä osaston eri valvontakokonaisuuksissa sekä vastaat tietokantojen ylläpidosta. Olet mukana kansainvälisessä valvontayhteistyössä, jossa työskentelet englannin kielellä. Toimit tehtävässä osastopäällikön alaisuudessa.

Odotamme sinulta

Sinulla on pitkä ja laaja-alainen kokemus assistentin tehtävistä esimerkiksi johdon assistenttina, ja olet osallistunut toiminnan kehittämishankkeisiin. Omaat vahvat tietotekniset taidot, ja sinulla on kokemusta uusista teknologioista. Olet toimintatavoiltasi palvelualtis, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, aikaansaavuutta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi tradenomin tutkinto) sekä hyvä suomen ja englannin kielten kirjallinen ja suullinen taito. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kotimaisessa ja eurooppalaisessa valvontayhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa finanssimarkkinoiden valvontaan ja sen kehittämiseen. Meillä saat työskennellä motivoivassa ja kiinnostavassa työympäristössä, jossa pääset kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä työpaikan Helsingin ydinkeskustassa.

Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 13) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Toimenkuva ja vaativuusluokka täsmentyvät valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Armi Taipale, armi.taipale(at)finanssivalvonta.fi tai p. 09 183 5004, ke 15.7. klo 9–11, pe 17.7. klo 9–11 ja ma 10.8. klo 13–15.

Fiva työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA