(Poistunut julkaisusta)

Valvonta-assistentteja vakuutusvalvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Vakuutusvalvonta vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden, työeläketoimijoiden, työttömyyskassojen sekä eräiden muiden vakuutuslaitosten valvonnasta. Toimintamme tavoitteena on vakuutustoiminnan vastuullisuus ja vakuutettujen etujen turvaaminen. Valvomme mm. hallinnon luotettavuutta, vakavaraisuutta sekä toiminnan lainmukaisuutta. Osallistumme myös eurooppalaisen ja kotimaisen sääntelyn valmisteluun ja täytäntöönpanoon.

Haemme kahta

VALVONTA-ASSISTENTTIA

avustamaan vakuutusvalvonnan tehtävissä.

Vastaat itsenäisesti valvonnan tukitehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa

- valvottavarekisterien ylläpito
- ilmoitusten ja muiden asiakirjojen käsittely
- toimiston asiantuntijoiden ja toimistopäälliköiden avustaminen.

Toimit tarvittaessa myös osaston assistentin sijaisena.
Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, ja sinulla on soveltuvaa työkokemusta. Hallitset hyvin SharePointin ja yleiset toimisto-ohjelmat. Olet oma-aloitteinen ja tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa. Sinulla pysyvät langat käsissä vaativissakin paikoissa etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle motivoivan ja kiinnostavan työympäristön sekä osaamisesi mukaan rakentuvia tehtäviä. Pääset kehittymään ammatillisesti ja työskentelemään finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa. Tule mukaan osaksi kehittyvää vakuutusvalvontaa!

Tehtävien palkkaus (vaativuusluokka 12) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Lopullinen vaativuusluokka määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Vahinko- ja henkivakuutus-toimiston tehtävä on vakituinen. Työeläkelaitokset-toimiston tehtävä on virkavapaan sijaisuus 15.6.2019 asti.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Mikko Kuusela, p. 09 183 5525 tai mikko.kuusela(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA