(Poistunut julkaisusta)

Valvomotyöntekijä yövuoroon
KV Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme Jyväskylään osa-aikaiseen työsuhteeseen valvomotyöntekijää yövuoroon.

Etsimme joukkoomme turvallisuusalan osaajaa, työskentely tapahtuu kuvavalvomossa Jyväskylässä. Työtehtävässä onnistumiseksi sinun tulee olla valmis omaksumaan erilaisia teknisiä ratkaisuja sekä haastamaan itseäsi kehittymään alan huippuosaajaksi myymäläturvallisuuden saralla.

Työ on yötyötä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Aikaisempi työkokemus vartionnista ja valvomotyöskentelystä katsotaan eduksi.

 

Täytä hakulomake pikaisesti, sillä työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

 

Nevena Ek
Henkilöstösuunnittelija

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826 Sähköposti: rekry@kvturva.fi Sijainti: Jyväskylä