(Poistunut julkaisusta)

VALVOMOTYÖNTEKIJÄ, Lapua (Lapuan Peruna Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Lapuan Peruna Oy on perunatärkkelystä valmistava yritys Lapualta. Yritys on perustettu 1952. Lapuan Peruna Oy kuuluu Finnamyl-konserniin. Liikevaihto on n. 7 M€. Yhtiö sopimusviljelyttää tärkkelysperunaa etelä-pohjanmaan alueella. Perunajauho myydään paperiteollisuuden tarpeisiin. Tehtaan toiminta painottuu syksyn ajalle, jolloin sato korjataan pelloilta ja toimitetaan tehtaalle prosessoitavaksi.

 

Haemme syksyn käyntikauden ajaksi reipasta

VALVOMOTYÖNTEKIJÄÄ Lapualle

Tehtävänäsi on prosessien valvonta ammattitaitoisen tiimin tukemana. 

Onhan automaatio sinulle tuttua ja ymmärrät, mitä prosessityössä tapahtuu. Olet rohkea, reipas ja sinulta löytyy paineensietokykyä sekä omatoimisuutta.

Sinut perehdytetään tehtävään ja tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä. Työn kesto on arviolta 26.8 alkaen lokakuun loppuun. Työ on 3-vuorotyötä ma-su. 

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 19.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.