(Poistunut julkaisusta)

Valvomomestari
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme HKL:n liikennöintiyksikköön

VALVOMOMESTARIA

Valvomomestari on pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen kannalta tärkeässä tehtävässä vastaten metron häiriöttömästä liikennöinnistä. Valvomomestari on liikenteenohjauksen esimies ja hänen alaisenaan on n. 30 vuorotyötä tekevää liikenteenohjaajaa ja vastaavaa liikenteenohjaajaa. Metron liikenteenohjaus on toiminnassa jokaisena vuoden päivänä kellon ympäri. Valvomomestari tekee toimistotyöaikaa Herttoniemen metrovalvomossa.

Tehtävänkuvaan, joka tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella, liittyy muun muassa:
. Liikenteenohjauksen esimiestehtävät
. Liikenteenohjaajien ja vastaavien liikenteenohjaajien työvuorosuunnittelu ja työvuorojärjestelyt
. Valvomotoiminnan ja sisäisen ohjeistuksen kehittäminen
. Liikenteenohjaajien ja vastaavien liikenteenohjaajien koulutuksen suunnittelu ja järjestäminen

 

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 21.1.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-67-18 ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa valvomopäällikkö Petri Norrena, 0505591896, petri.norrena@hel.fi liikennöintijohtaja Arttu Kuukankorpi, 0405052226, arttu.kuukankorpi@hel.fi.

 

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.