(Poistunut julkaisusta)

Valvomokoordinaattori
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt valvomokoordinaattoria vahvistamaan valvomotoimintojamme.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. www.adven.fi

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu seitsemästä maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko olla mukana toimialan innovatiivisimman yrityksen kasvussa?

Valvomokoordinaattorina vahvistat nykyistä Advenin valvomotoimintojen organisaatiota pitkällä ja monipuolisella prosessi- ja valvomotekniikan kokemuksellasi. Olet toiminut prosessiteollisuuden prosessinohjaus ja valvomotoimissa ja niiden kehittämisessä vähintään 5 vuotta, itsenäinen työskentely muun ryhmän vahvalla tuella on sinulle luontevaa ja haluat sitoutua pitkäjänteisesti valvomotoimintojen ja -järjestelmien ylläpitoon ja jatkuvaan kehittämiseen. Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät tuotantolaitostemme etävalvonnan ongelmanselvitykseen, analysointiin, optimointiin ja proaktiiviseen kehittämiseen. Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuotantoalueiden kanssa. Hyödynnät aktiivisesti laitosinformaation tuotannonohjauksessa ja raportoinnissa mukaan lukien ”big data”. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaan pääkonttorilla, Aviapolis -juna-aseman vieressä.

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta

  • vankkaa kokemusta prosessiteollisuuden operointi- ja valvomotoiminnasta sekä etävalvonnasta ja tuotantoprosessien ja -laitosten optimoinnista ja kehittämisestä
  • perustiedot energiantuotantoprosesseista sekä automaatio- ja säätötekniikasta ja ohjelmoitavista logiikoista (PLC) ja valvomo-ohjelmistoista
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • valmiutta vuorotyöhön
  • hyvää englannin kielitaitoa

Tehtävään soveltuu pitkän ja laajan työkokemuksen omaava prosessi-/energiatekniikan insinööri tai vankan prosessiteknisen osaamisen omaava tuotanto- tai automaatiotekniikan insinööri.

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7.2020 mennessä. (https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?66753bf4&lang=fi-FI)

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä valvomokoordinaattori Miika Korhoseen, p. 040 596 5282 arkisin klo 10-11 24.7.2020 asti.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.