(Poistunut julkaisusta)

Valvomoinsinööri
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme HKL:n liikennöintiyksikköön

VALVOMOINSINÖÖRIÄ

Valvomoinsinöörin pääasiallisina tehtävinä on kehittää metro- ja raitioliikennöinnin turvallisuutta ja toimia liikennöinnin suunnittelun asiantuntijana. Valvomoinsinöörin toiminta tukee kaikkia HKL:n valvomoita (metron liikenteenohjaus, raitioliikenteen liikenteenohjaus, tekninen valvomo ja turvavalvomo) sekä osin koko liikennöintiyksikköä erityisesti turvallisuuteen, koulutukseen, materiaalin tuottamiseen ja projektien läpiviemiseen keskittyen. Pystyt toimimaan osana moniammatillista ryhmää ja myös ohjaaman sellaisen toimintaa.

Tehtävänkuvaan, joka tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella, liittyy muun muassa:

  • Metro- ja raitiotiejärjestelmien turvallisuusohjeistuksen laatimista.
  • Metro- ja raitiotieliikenteen operatiivisen toiminnan asiantuntijuus, suunnittelu ja kehittäminen.
  • Valvomohenkilöstön kouluttamista ja koulutuksen tukemista.
  • Erilaisten liikenteen suoritteiden raportointi ja raportoinnin kehittäminen

 

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 21.1.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-66-18 ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa valvomopäällikkö Petri Norrena, 0505591896, petri.norrena@hel.fi liikennöintijohtaja Arttu Kuukankorpi, 0405052226, arttu.kuukankorpi@hel.fi.

 

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.