(Poistunut julkaisusta)

Valvoja/Projektipäällikkö, Rakennuttajatoimisto Venttiseiska Oy
Rakennuttajatoimisto Venttiseiska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Venttiseiska Oy on 2016 perustettu rakennuttajatoimisto, joka toimii monipuolisissa uudis-, korjaus- ja infrahankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävissä. Venttiseiska Oy on ketterä ja monipuolinen toimisto, jonka tavoitteina on onnistunut hanke ja hyvä yhteistyö kaikkien osapuolten kesken. Toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Helsingissä. Lue lisää: www.venttiseiska.fi.

Haemme Venttiseiska Oy:lle Lahden toimipisteeseen suorarekrytointina Valvojaa/Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit Venttiseiskan monipuolisissa infrahankkeissa joko valvojana tai projektipäällikkönä, riippuen taustastasi ja osaamisestasi. Työtehtäviisi kuuluvat hankkeiden kokonaisvaltainen valvonta, raportoinnit sekä urakoihin liittyvät kilpailuttamiset. Hankkeet sijaitsevat pääasiassa Päijät-Hämeen alueella.

Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta, kuten insinöörin, diplomi-insinöörin, teknikon tai rakennusmestarin koulutusta. Toivomme sinulta työkokemusta infrahankkeiden parista. Huomioimme haussa myös alan tulevat ammattilaiset, jotka kaipaavat uralleen seuraavaa merkittävää askelmaa. Tehtävä edellyttää omaa autoa.

Tartut mielelläsi työhön ja hoidat projektit kunnialla alusta loppuun, tiimin tuella totta kai. Pidät liikkuvasta työstä ja viihdyt työmaakohteissa järjestelmällisesti valvoen hankkeiden etenemistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Venttiseiska panostaa työntekijöiden ammatillisen osaamisen kehittämistä mm. säännöllisellä kouluttamisella sekä tukee työntekijöiden työhyvinvointia ja työssä viihtymistä. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä ja hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisissa hankkeissa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ.

Mikäli olet hakemamme ammattilainen, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.