(Poistunut julkaisusta)

Valvoja/kesätyö, Kiertokapula Oy (Hämeenlinna)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020


Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meidät tunnetaan edelläkävijänä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme olleet ensimmäisinä hyödyntämässä yhdyskuntajätettä energiana ja biojätettä raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat bioetanolia. 

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 28 miljoonaa euroa. Edistämme kiertotaloutta 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi


Haussa nyt reipas ja asiakaspalveluhenkinen

VALVOJA (kesätyö)

Karanojan jätteidenkäsittelyalueelle Hämeenlinnaan. Huomioithan, että jätteidenkäsittelyalueille ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.


Työtehtäväsi koostuvat jätteenkäsittelyalueella tapahtuvasta asiakkaiden opastamisesta sekä avustamisesta materiaalien lajittelussa. Valvojana tarkistat jätekuormia ja vastaa myös vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta sekä noutamisesta suoraan loppuasiakkailta.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä työotetta, sillä työ pitää sisällään paljon työskentelyä asiakkaiden kanssa. Valvojana tulet edustamaan Kiertokapulaa niin Karanojan jätteidenkäsittelyalueella kuin loppuasiakkaidenkin luona. Edellytämme hakijalta tietotekniikan perustaitoja, sillä käytössämme on mm. asiakkuudenhallintajärjestelmiä, jotka myös valvojan tulee taitaa. Eduksi katsomme C-kortin sekä kuljettajan ammattipätevyyden (ei välttämättömyys).

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen työn, jossa päivät eivät toista toisiaan. Me Kiertokapulalla välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavan ja kehittävän työyhteisön.

Etsimme työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 25.5. – 28.8.2020. Kyseessä on kokoaikainen arkityö ja työvuorot sijoittuvat klo 6:45-19:15 välille.


Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi!


Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consultingilla Elisa Häkli arkisin (klo. 8-16) numerossa 044 740 4502 tai elisa.hakli@alenconsulting.fi


Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=417 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.