(Poistunut julkaisusta)

Valvoja/ Projekti-insinööri
AMRAK Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Haetaan valvojaa / projekti-insinööriä

Haluaisitko työskennellä korjausrakentamisen luotettuna vaikuttajana ja toimia paremman rakentamisen puolesta? Oletko mahdollisesti  juuri valmistunut ja suunnittelet muuttoa pääkaupunkiseudulle? Voimme tarjota sinulle asunnon.

Haemme kehityshaluista korjausrakentamisesta kiinnostunutta henkilöä valvonta- ja rakennuttamistehtäviin. Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta lopputuloksesta.

Toimistossamme työskentelee projektipäälliköitä, valvojia ja projekti-insinöörejä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Edellytämme reipasta, sitoutunutta ja hyvää otetta työ­tehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, mielellään aiempaa kokemusta rakennusalasta ja kykyä omaksua uusia asioita.

Koulutukseltasi olet rakennus- tai lvi-insinööri, rakennusmes­tari tai omaat muun vastaavan koulutuksen sekä alantyökokemusta, ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön sekä alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat, mukavat ja toisiaan tukevat työtoverit. Yrityksemme on hyvämainen ja haluttu yhteistyökumppani, tämä mahdollistaa kasvavan liiketoiminnan korjausrakentamisen parissa.

 

AMRAK Oy:n toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa Insinöörit ja Ekonomit talossa, aivan Pasilan aseman läheisyydessä.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa toimitusjoh­taja Antti Mikkonen sähköpostitse info@amrak.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse info@amrak.fi Työ alkaa joustavasti ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.