(Poistunut julkaisusta)

Valvoja jätteidenkäsittelyalueelle, Kiertokapula Oy (Nurmijärvi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020


Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meidät tunnetaan edelläkävijänä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme olleet ensimmäisinä hyödyntämässä yhdyskuntajätettä energiana ja biojätettä raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat bioetanolia. 

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 28 miljoonaa euroa. Edistämme kiertotaloutta 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi ja katso myös yritysvideomme.


Meillä on nyt haussa 

VALVOJA, jätteidenkäsittelyalueelle


hoitamaan asiakaspalveluun liittyviä monipuolisia tehtäviä Metsä-Tuomelan jätteidenkäsittelyalueelle Nurmijärvelle. Tule tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Meillä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. 

Työtehtäväsi koostuvat Metsä-Tuomelan jätteidenkäsittelyalueella tapahtuvasta asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta jätteiden lajittelussa. Valvoja tarkistaa jätekuormat ja vastaa myös vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta ja lajittelusta. Valvojan tehtäviin kuuluvat myös mm. vaarallisten jätteiden keräykset, suurikokoisten tavaroiden noutopalveluun liittyviä tehtäviä sekä jäteastiatoimituksia asiakkaille. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa klo 6.45-15.00 ja klo 11.00-19.15. Toukokuussa ja lokakuussa työvuoroja on myös lauantaisin klo 9.00-14.00 välisenä aikana. Työ on määräaikainen työsuhde 31.12.2020 asti. Mikäli laajempi aukioloaikakokeilumme onnistuu, myös jatko voi olla mahdollista.

Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta, sillä työ pitää sisällään hyvin paljon kontaktia suoraan asiakkaisiin. Tehtävä on monipuolinen ja pääosin ulkona tapahtuvaa työtä. Katsomme C-kortin ja kuljettajan ammattipätevyyden eduksi, ei välttämättömyys. Edellytämme tietotekniikan perustaitoja, sillä käytössämme on mm. asiakkuudenhallintajärjestelmiä, jotka myös valvojan tulee taitaa. Ennen kaikkea hyvän fyysisien kunnon lisäksi valvojalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla. Olemme alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä toimija. Me panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.


Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.


Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consultingilla Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi ja Elisa Häkli numerossa 044 740 4502 (arkisin klo 8-16) tai elisa.hakli@alenconsulting.fi.


Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=389 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.