(Poistunut julkaisusta)

Valvoja Ajoneuvojen Siirtokeskukseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme Pysäköintipalveluihimme pääkaupunkiseudulle lyhyelläkin varoitusajalla töihin kutsuttaessa saapuvaa keikkatyöntekijää. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 8-19 välille.

Valvojien päivät koostuvat pääosin ajoneuvojen vastaanotosta ja luovutuksesta. Tehtävänkuvaan kuuluu paljon asiakaspalvelua sekä autojen tyhjentämistä ja niiden jatkokäsittelyjen organisointia. Työ on pääosin ulkotyötä ja käsien likaantuminen kuuluu asiaan.

Tehtävään valitulta vaaditaan nuhteetonta taustaa ja sujuvaa englannin sekä suomen kielitaitoa. B-ajokortti ja hyvät tietotekniset taidot ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.

Tarjoamme valvojillemme tarvittavat työvaatteet ja -välineet sekä hyvän perehdytyksen.

Tehtävä on määräaikainen 31.10.2019 asti.

Kiinnostuitko? Mikäli olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelualtis täysi-ikäinen henkilö, hae tehtävään heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Noora Väänänen 10.7.-12.7. klo 8-15 puh. 040 843 3191 tai sähköpostitse noora.vaananen@palmia.fi.
Huomioithan, että emme ota vastaan sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.