(Poistunut julkaisusta)

Valutekninen Suunnittelija
Sacotec Components Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme asiakkaallemme Sacotec Components Oy:lle valuteknistä suunnittelijaa.

Haemme Sacotec Components Oy:lle insinööritoimistoon

VALUTEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA

Etsimällämme henkilöllä on näyttöä 3D-suunnitteluohjelmistojen käyttämisen osaamisesta ja teknisten piirustusten lukutaidosta sekä halua kehittyä tarkkuusvalamisen ammattilaiseksi. Toimit osana insinööritoimistomme tiimiä ja tehtäviisi kuuluu mm. komponenttien teknisiä tarjouskäsittelyselvityksiä, valusimulointeja, tarkkuusvalamisen syöttöjärjestelmien suunnittelua ja tehtyjen suunnitelmien jalostamista tuotannon työohjeiksi. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan toimeen muullakin työvälineellä kuin hiirellä esimerkiksi valmiiden valukomponenttien mittaamisessa mittakellolla taikka fyysisen syöttöjärjestelmän testiosien sahaamisessa. Käyttämämme 3D-suunnitteluohjelmisto on Solid Works ja valamisen simulointiohjelma on CastCae / Meehanite.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, laatuajattelun sisäistämistä, järjestelmällisyyttä, teknistä koulutusta, kieli- ja ict-taitoja. Aiempi kokemus valamisesta tai työvälinevalmistuksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakinaisen, itsenäisen työn kehittyvässä ja tuloksellisessa yhtiössä, nykyaikaiset työvälineet, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä tiimiorganisaatiomme tuen.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja antaa Linda Törmä, arkisin klo 8-16 numerossa 0108500600 tai sähköpostilla linda.torma@opteam.fi

Huomioithan että voimme vastaanottaa hakemukset ainoastaan järjestelmämme kautta.