(Poistunut julkaisusta)

Valuation Advisor
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haluaisitko sinä työskennellä asiantuntijana yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun?  Olemme Suomen suurin kiinteistöalan asiantuntijayritys ja haluamme kutsua sinut mukaan matkaamme. Tämä on tilaisuutesi astua Valuation Advisor -rooliin yli 20 osaajan Valuation-tiimiimme. Kasvanut tarve oikeille arvioille, analyyseille sekä kiinteistömarkkinadatalle näkyy meillä hyvin!  Ole hyvä ja tutustu tarkemmin, millaista roolia haluamme sinulle tarjota.

Valuation-tiimimme on Advisory-liiketoimintamme merkittävin. Olemme Pohjoismaiden suurin kiinteistöjen arvioija ja analysoija sekä tärkeä osa asiakkaillemme tarjottavaa palvelukokonaisuutta. Liiketoimintamme laaja palveluportfolio sekä piinkova ammattitaitomme on mahdollistanut kasvumme, ja haluamme myös jatkossa kasvaa asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja arvoa tuottaen. Tässä sinä astut estradille – tehtävään, jossa vaikutat, teet päätöksiä ja otat vastuuta.

Roolisi meillä

Sinun vastuullasi Valuation Advisorinamme on toimia projektipäällikkönä eri tyyppisissä arvio- ja analyysiprojekteissa, sekä osallistua asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Tarjoat ja toteutat asiakkaillemme heidän tarpeita vastaavia kiinteistöarvioinnin palveluita samalla luottamuksellisia asiakassuhteita rakentaen ja ylläpitäen. Työ sisältää sekä projektityötä että myyntityötä pääasiassa meille tutuille asiakkaille. Teemme kaikki projektit tiimityönä, tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii siis  hyviä vuorovaikutustaitoja niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa.

Meidän kanssamme onnistut

Meidän onnistumisemme keskeinen tekijä on työntekijäkokemuksemme vaaliminen. Me huolehdimme sekä välitämme ja tämä näkyy myös asiakaskokemuksessamme. Tämä on pohja, joka auttaa myös sinua saavuttamaan tavoitteesi, jotka koostuvat omista liikevaihtotavoitteistasi, ja tiimisi menestyksestä.

Olemme myös alamme kärkikehittäjä. Haluamme viedä koko alaa eteenpäin asiakkaillemme erityistä arvoa tuottaen. Yhtenä mittarina onnistumisestamme on se fakta, että huomattava osuus tiimimme liikevaihdosta tulee olemassa olevilta, palaavilta asiakkailta. Onnistumistasi edesauttaa myös palveluvalikoimamme – pystymme tarjoamaan kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme  palvelut yhden luukun periaatteella.

Keitä me sitten olemme ja mitä teemme? Me Valuation-tiimissä jaamme yhteisen rakkauden taloihin ja kiinteistöihin. Me rakastamme myös dataa. Meidän arkeamme ovat kiinteistöarvioinnit ja niiden arvonmääritys sekä kiinteistöjen arvonmuodostukseen ja kiinteistömarkkinoihin liittyvä konsultointi. Teemme vuosittain satoja asiakasprojekteja ja arvioimme yli 20 miljardin euron kiinteistökokonaisuuden. Yhteistyömme muiden liiketoimintojemme kanssa on tiivistä, ja olemme keskeinen osa liiketoimintojemme arvontuottoa.

Meidän tiimissä voit varmasti olla oma itsesi reippaan tekemisen ja soljuvan arjen keskellä – turha pönötys ja mikromanageeraus loistavat poissaolollaan. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tähän onnistumisista innostuvaan, toisiamme auttavaan ryhmäämme olisi hienoa saada nyt sinut työkaveriksemme. Tule mukaan, niin kääritään hihat ja aletaan hommiin! 

Miksi sitten meidän työkaveriksemme?

Me voimme luvata sinulle, että meillä pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan laajasti osaamispääomaasi. Tämän mahdollistavat mm. laaja työnkuvasi sekä panostuksemme monimuotoiseen kouluttautumiseen. 

Tulet saamaan paljon vapautta autonomisessa yhteisössä. Olet itse ohjaksissa, mutta et yksin – voit luottaa tukeemme ja apuumme, kun sitä tarvitset. Työmme saattaa olla välillä hektistä, mutta myös arjen joustot tukevat työssä onnistumista.

Sinulla tulee olemaan työssäsi selkeät tavoitteet – se on mielestämme tärkeää. Kuten myös laatu. Emme hae pikavoittoja tai kiristä vyötä lyhytjänteisesti, vaan meillä on katse tulevassa. Tulet myös palkituksi onnistumisesta.

Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.

Työlläsi on positiivinen vaikutus yhteiskuntaamme ja sen kehittymiseen. Työmme linkittyy niin yhteiskuntainfran oikeanlaiseen rakentumiseen kuin rahoitusmarkkinoiden toimivuuteen. Tämä yhteiskunnallinen merkitys toivottavasti laillamme puhuttelee myös sinua.

Menestyksesi avaimet

Tässä tehtävässä onnistumiseksi on oleellista, että sinulla on jo tuntumaa kiinteistöalaan, sijoittamiseen tai rakennuttamiseen. Olet katsonut kenttää joko kiinteistöjen omistajien, rahoittajien, rakennusliikkeiden tai konsultin näkökulmasta. Sinulla on jo kokemusta projektityöskentelystä tai analyyseistä, jolloin ymmärrät, mitä niiden menestyksekäs läpivienti vaatii.

Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva, tarkka ja järjestelmällinen. Meidän työssä kun ei ole sijaa sähläämiselle.

Jotta menestyt, sinulla on oltava yhä halua uuden oppimiseen. Sinulla on jo tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, sekä AKA- auktorisointi. 

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla tuleva työkaverimme?

Hakeminen ja lisätiedot

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Heikki juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 1.7. klo 15:00-16:00 ja 6.7. klo 13:00-14:00 numerosta 050 320 9136. Voit myös laittaa sähköpostia heikki.kangas@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 5.8.2020 mennessä. Koska tavoitteenamme on edetä tässä rekrytoinnissa ripeästi, käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen työkaveriksemme hakemisessa.