(Poistunut julkaisusta)

Valuation Advisor
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Tule meille Valuation Advisoriksi julkisen sektorin asiakkuustiimiin!

Kiikarissa kiinteistöalan tähtipaikka? Täyden palvelun kiinteistöasiantuntija Newsec etsii Kiinteistöarviointi- ja analysointipalveluihin Valuation Advisoria julkisen sektorin asiakkuustiimiin. Suhtaudutko työhösi intohimoisesti, kollegat ja asiakkaat keskiössä? Teetkö työsi erinomaisesti, luottamuksellisesti ja innovatiivisesti? Siinä tapauksessa sovit joukkoomme, sillä nämä ovat arvojamme ja ne näkyvät myös käytännössä!

Valuation Advisorina toimit osana 20 ammattilaisen Valuation-tiimiämme, jonka asiakkaita ovat julkisen sektorin lisäksi sijoittajat, rahoittajat, käyttäjäomistajat ja rakennusliikkeet. Autamme suurimpia kaupunkeja, kuntia, sairaanhoitopiirejä sekä valtion toimijoita markkinoiden kehittyessä muuttuvassa tilanteessa. Monipuoliset projektimme sisältävät kiinteistöomaisuuteen liittyvää neuvonantoa ja arvonmääritystä.

Tehtävässäsi tulet johtamaan erilaisia asiakaprojekteja ja osallistumaan niihin, myymään palveluitamme julkiselle sektorille ja muille asiakkaille sekä osallistumaan liiketoimintamme kehittämiseen. Haemme akateemisen loppututkinnon omaavaa ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden soveltuva kokemus kiinteistöalalta. Asenteesi vie asioita eteenpäin, pystyt asettamaan tavoitteita ja saavuttamaan ne. Yhteistyö on sinulle luontevaa ja teet työsi tarkasti, toimitpa sitten itsenäisesti tai osana tiimiä.

Me Newsecillä tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista* huippusijainnilla Helsingin keskustassa, rennon työilmapiirin ja hyvät työsuhde-edut. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen ja bonusjärjestelmämme läpinäkyvä. Meillä panostetaan vahvasti digitaalisuuteen ja innovatiivisuuteen, ja tehtävässäsi saat laajan tuen monipuolisilta osaajiltamme kiinteistöalan eri osa-alueilta sekä eri puolilta Suomea.
 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 2.11.2018 mennessä. Lisätietoja antaa Juha Nummi, puh. 050 420 3954 torstaina 25.10. klo 9–11 ja perjantaina 26.10. klo 9–11.

 

*Great Place to Work Finlandin tutkimuksen mukaan