Valosuunnittelija (vakituinen), Kulttuuritalo Martinus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kulttuuri
Kulttuuritalo Martinus

Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.05.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tule Kulttuuritalo Martinukseen valosuunnittelijaksi

Kulttuuritalo Martinus etsii vakituista valosuunnittelijaa vastaamaan tapahtumien valosuunnittelusta, valotekniikasta sekä huolehtii tapahtuman esitystekniikkaan liittyvistä asiakkuuksista.  

Tapahtumien ennakkotuotanto koostuu tuotannon kartoittamisesta suunnittelusta, dokumentoinnista sekä yhteydenpidosta esiintyjiin, laitetoimittajiin ja asiakkaisiin.

Tuotantovaiheen työtehtäviin kuuluu valo- ja muun esitystekniikan rakennus, valojen suuntaus, ja ohjelmointi sekä esitystekniikan käyttötarkkailu. Työtehtäviä kuuluu myös asiakasneuvonta sekä dokumentointi.

Tuotantokohtaisten työtehtävien lisäksi vastuualueeseen kuuluvat laitteiston huolta ja ylläpito sekä hankintojen suunnittelu. Oman ammattitaidon kehittäminen kuuluu myös työhön. Suunnittelijan työ edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työ edellyttää monipuolista valo- ja ääniteknisten ratkaisujen tuntemusta sekä kokemusta teknisestä suunnittelusta erilaisiin esityksiin ja tapahtumiin. Erilaisten esitysten, konserttien ja tapahtumien lajityyppien tuntemus ja hyvät yhteistyötaidot ovat välttämättömiä. Suunnittelijan tulee hallita jonkun 3D mallintamiseen, esitystekniseen suunnitteluun ja dokumentointiin soveltuva ohjelman kuten AutoCADin, Vectorworksin, Wysiwygin käyttö.


Vantaan Kulttuuritalo Martinus on rohkea ja rento, uusiin mahdollisuuksiin innokkaasti  tarttuva aktiivinen kolmikymppinen juuri peruskorjattu Kulttuuritalo Martinlaaksossa. Kulttuuritalo Martinuksen tekniikka on täysin uudistettu. Konserttisalissa on 438 paikkaa.

Olemme alueen aktiivinen toimija, joka järjestää kulttuuritapahtumia, konsertteja, tilaisuuksia ja seminaareja iloisesti ja avoimin mielin. Martinus on myös Vantaan viihdeorkesterin kotisali ja osa Vantaan kaupungin kulttuuripalveluiden kokonaisuutta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vahvaa valosuunnittelijan osaamista. Henkilö tulee hallita 3D mallintamiseen esitystekniseen suunnitteluun ja dokumentointiin soveltuva ohjelman. Asiakaspalvelu ja asiakasystävällinen työote. Työ edellyttää monipuolista valo-, video ja ääniteknisten ratkaisujen tuntemusta sekä kokemusta teknisestä suunnittelusta erilaisiin esityksiin ja tapahtumiin.

Luemme eduksi: Luemme eduksi työkokemusta video- ja äänisuunnittelusta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 2 212,75 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kulttuuritalojen päällikkö

Sandström Christian

043-8272243

christian.sandstrom@vantaa.fi


Tavoitettavissa 9.3 klo 10-10.30, 23.3 klo 10-11.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot