(Poistunut julkaisusta)

Valomainosasentaja vaihteleviin kohteisiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Viihdytkö parhaiten liikkuvassa työssä ja vaihtelevien työkohteiden parissa? Pidätkö käsillä tekemisestä? Miltä kuulostaisi työ, jossa sinusta koulutetaan alasi timanttinen osaaja?

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudun alueelle mainosasentajaa vaihteleviin kohteisiin. Asiakas on täyden palvelun valomainostalo, joka palvelee asiakkaita kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa. Lisäksi asiakkaamme tarjoaa laajempaa yritysilmeen ehostusta aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin asti.

Työpäiväsi

Työpäiväsi valomainosasentajana sisältävät erilaisten valotaulujen ja -mainoksien asennuksia eri asiakkaiden luona. Työpäiväsi kuluvat asiakkaiden tiloissa eli esimerksi rakennustyömailla, autohalleissa, liikeyritysten tiloissa jne. Lisäksi pääset perehtymään mainostolppien ja tienvarsikylttien asennuksiin ja kiinnityksiin. myös muita erilaisia mekaanisia asennuksia kuten banderollien kiinnityksiä ja teippauksia ja metallin ja rautojen katkaisua. Työpäiväsi sujuukin rattoisasti erilaisten työtehtävien parissa vaihtelevissa projekteissa asiakkailla.

Tavallisesti työpäiväsi alkaa noin klo 7.00-8.00 aamulla, mutta toivomme, että tarpeen mukaan hieman aikaisempikin aloitus onnistuu. Ajoittain projektien aikataulu voi olla hektinen, jolloin asiakkaamme arvostaa joustavuutta työpäivän loppupäässä.

Arvostamme

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. metalli-, sähkö- tai rakennusalalta
  • Käteviä käsiä, joissa pysyy työkalut
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Luotettavaa ja täsmällistä otetta työhön
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset kehittymään mainosasennusten vahvaksi osaajaksi. Sinut koulutetaan työhön ja asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. Työporukka on reilu ja mukava. Lisäksi jokainen projekti on erilainen. Tämän ohella työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Hoidamme työsuhteeseesi liittyviä asioita luotettavalla mutta rennolla otteella. Meillä työhaastatteluun tuloa ei tarvitse jännittää - juodaan kahvit ja mietitään yhdessä, millaisissa hommissa juuri sinä voisit olla parhaimmillasi. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Timo Launonen, HR-koordinaattori 
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Asiasanat: asentaja, asentaja apulainen, aputyöntekijä, digitaalinen mainonta, tekninen asentaja, ICT-asentaja