(Poistunut julkaisusta)

Valokuvaaja/kuvankäsittelijä
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Markkinointi- ja viestintätiimimme etsii vahvistuksekseen osaavaa ja oma-aloitteista valokuvauksen ja kuvankäsittelyn ammattilaista vastaamaan yrityksemme mainos-, lehti- ja tuotekuvauksista sekä kuvien käsittelystä julkaisukelpoisiksi eri markkinointikanaviimme.

Mitä tehtävä sisältää
Kolmetoistahenkinen markkinointi- ja viestintätiimimme koostuu viestinnän, graafisen suunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisista, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä yritysryhmämme visuaalisen ilmeen toteuttamisessa. Tehtävääsi kuuluvat kuvaukset asiakas- ja henkilöstölehtiin ja muihin julkaisuihin, tuotekuvaukset sekä tapahtumakuvaukset. Otat niin henkilö- kuin ryhmäkuvia, ja sinulta luonnistuvat sekä sisä- että ulkokuvaukset. Kuvaat asiakkaidemme vastaanottoja, yrityksemme tuotantotiloja sekä kaikkia tuotevalikoimamme tuotteita pientarvikkeista terveysteknologian laitteisiin. Visuaalisena ihmisenä suunnittelet ja toteutat kuvaukset yhdessä taittajiemme kanssa. Hallitset kuvankäsittelyn salat ja vastaat myös osastollemme tulevista kuvatilauksista ja kuvapankkimme sisällöstä. Lisäksi osallistut kuvausjärjestelyihin oman studiomme ulkopuolisissa kuvauksissa.

Mitä odotamme sinulta
• Soveltuvaa koulutusta
• Adobe-kuvankäsittelyohjelmien hallintaa
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Useamman vuoden työkokemusta alalta
• Tiimityötaitoja ja oma-aloitteisuutta 
• Kykyä pitkäjänteiseen ja toisinaan rutiininomaiseenkin työhön
• Henkilö- ja ryhmäkuvauksiin tarvittavaa sosiaalista silmää
• Ymmärrystä eri julkaisukanavien ominaisuuksista (printti, digi, some)

Mitä toivomme sinulta
Olet vastuuntuntoinen ja itseohjautuva, ja saatat aloittamasi projektit loppuun. Haluat tehdä laadukasta, brändimme mukaista jälkeä, ja hoidat työsi ripeästi huolellisuudesta tinkimättä. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja ymmärrät, että yhteistyöllä päästään parhaaseen lopputulokseen. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja ylläpitämään osaamistasi alan kehityksen tahdissa. 

Mitä tarjoamme sinulle 
Tarjoamme vakituisen ja mielenkiintoisen työn kotimaisessa, mutta kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa päätöksiä tehdään nopeasti. Sinulla on joustavat toimistotyöajat Planmecan pääkonttorilla Helsingin Herttoniemessä. Pääset toteuttamaan yrityksemme markkinointi-ilmettä nykyaikaisilla työkaluilla. Työpaikkasi on yksi maailman menestyneimmistä terveysteknologiayrityksistä, jossa uskotaan huipputeknologiaan, innovaatioon ja suomalaiseen osaamiseen kansainvälisillä markkinoilla.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior DTP Designer Hanna Ylijärvi (hanna.ylijarvi (a) planmeca.com). Puhelintiedustelut torstaina 15.2. klo 10-12 tai tiistaina 20.2. klo 13-15 puh. 020 779 5271

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!