(Poistunut julkaisusta)

Valokuvaaja
Suomen Tietotoimisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Oletko kiivastahtisessa uutistyössä viihtyvä valokuvaaja, joka on kotonaan niin eduskunnassa, jalkapallokentän laidalla kuin onnettomuuspaikalla?

Lehtikuva palkkaa kuvaajan Helsinkiin STT:n toimitukseen Ruoholahteen vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme kuvajournalistista huippuosaamista ja pettämätöntä visuaalista silmää, kaikkiruokaista kiinnostusta uutisiin – politiikasta jääkiekkoon ja rikoksista taiteeseen. Myös tapahtumakuvausten ja henkilökuvausten tulee sujua.

Odotamme ripeyttä, kunnianhimoista ja rohkeaa otetta sekä ymmärrystä kuvatoimistomaailmasta. Jotta viihdyt meillä, sinun tulee viihtyä työmatkoilla ja tulla toimeen erilaisissa tilanteissa ja erilaisten ihmisten kanssa. Työ edellyttää ajokorttia.

Eduksesi on laaja-alainen kiinnostus kuvajournalistisiin tehtäviin ja jo osoitettu video-osaaminen.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja merkityksellisen työn luotettavan mediabrändin palveluksessa sekä sivistyneen ja mukavan työyhteisön.

Lisätiedot toimituspäällikkö Panu Tuunalalta, panu.tuunala(at)stt.fi. Puhelimitse parhaiten tavattavissa arkisin 9.30-10.45 numerossa (09) 6958 1208.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.11.2019 osoitteeseen paivi.leskinen(at)sanoma.com.

Suomen Tietotoimisto on valtakunnallinen uutis- ja kuvatoimisto, jonka kuvatoiminnot ovat Lehtikuva-brändin alla.  Yli 10 miljoonaa euron liikevaihtoa tekevässä STT-konsernissa työskentelee yli 100 media-alan ammattilaista. STT on Sanoman tytäryhtiö.