(Poistunut julkaisusta)

VALOKUVAAJA
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsimme luovaa, oivaltavaa ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa valokuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kaipaamme Vallilaan reipasta ja iloista työkaveria, joka haluaa sukeltaa luovan brändimarkkinoinnin maailmaan. Olet visuaalisesti maailmaa hahmottava valokuvaaja, jolla on paloa työskennellä tekstiilien, sisustuksen ja muotoilun parissa. Sinulla tulee olla intohimoa valokuvaamiseen ja visuaaliseen tarinankerrontaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi valokuvauksen ammattilainen, sillä koulutamme sinusta kyllä sellaisen. Tärkeää on kuitenkin se, että todella sytyt tilanteissa, joissa tarvitaan taiteellista silmää ja luovuutta.

Otteesi työntekoon on innostunut, utelias ja rohkeasti uuteen heittäytyvä. Olet muita kunnioittava tiimipelaaja, jolla on tahtoa jakaa osaamistaan myös muille, kuten kuvausharjoittelijoille. Tartut mieluusti tuumasta toimeen, olivatpa kyseessä sitten ad hoc-tyyppiset kuvatarpeet tai jo pidempään suunnitellut sisällöt. Olet lisäksi järjestelmällinen luonne ja jaksat keskittyä myös rutiiniomaisiin tehtäviin.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

-        tuotekuvaukset studiossa 

-        sisustus- ja lifestylekuvaukset lokaatioissa

-        videokuvaus

-        kuvausjärjestelyt ja visualistin tehtävät

-        kuvapankin hallinnointi

-        kuvausharjoittelijoiden ohjaaminen.

 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

-        kokemusta vastaavista työtehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta

-        positiivista ja idearikasta otetta kuvamateriaalin kehittämiseen

-        ajantasaista osaamista

-        ratkaisukeskeisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja

-        joustavuutta ja paineensietokykyä.

 

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen työyhteisön ja monipuolisia valokuvaajan työtehtäviä vahvan suomalaisen brändin parissa. Markkinointitiimi on tukenasi tehtävässä onnistumisessa ja tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, alkaen heti sopivan henkilön löydettyä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveen ja portfolion kera 6.11.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@vallilainterior.fi.

Jos sinulle herää kysymyksiä, niin voit olla yhteydessä markkinointipäällikkö Sissi Ehrströmiin, puh. 0400 801 765 tai sähköpostitse sissi.ehrstrom@vallilainterior.fi