(Poistunut julkaisusta)

Valokuvaaja asuntokuvauksiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista asiakaspalveluhenkistä VALOKUVAAJAA asuntokuvauksiin.

Tehtäviin kuuluu asuntojen kuvaukset, jotka muutetaan 3-D muotoon. Omalle kalustolle ei ole tarvetta, käytössä on yrityksen oma Nikon -kamera. Kiinnostus Drone-kuvauksiin on eduksi tässä tehtävässä.

Työ on aluksi osa-aikaista, ja tähtää vakituiseen työsuhteeseen kysynnän kasvaessa. Palkkaus on suoritekohtainen, asiakkaan antamien aikataulujen puitteissa tuntiansio on noin 20 euroa/tunti. Mikäli sinulta löytyy myös kuvien käsittelytaitoa, saat sitä kautta lisää työtunteja.

Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömät työn kannalta, kilometrikorvaukset maksetaan. Mikäli olet avoimesti muutoksiin suhtautuva, bisnesorientoitunut, täsmällinen ja aina halukas oppimaan uutta, olet juuri etsimämme henkilö.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis epäröi vaan lähetä hakemus, jos tunnistit itsesi!

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa rekrytointivastaava Elisa Pulkkinen arkisin kello 8-16, puhelimitse 044 797 8718 tai sähköpostilla elisa.pulkkinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.