(Poistunut julkaisusta)

Valokuitumyyjä, kokoaikainen, Elenia Palvelut Oy, Tampere
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Kiinnostaako sinua työskentely uudenlaisen tuotteen parissa? Onko sinulle tärkeää rakentaa luottamusta asiakkaaseen? Oletko myyntihenkinen, mutta sinulle asiakas on kuitenkin tärkein? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Elenia Palvelut Oy:lle, valokuitumyyjää Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Valokuitumyyjänä työtehtäviisi kuuluu valokuituliittymien myynti Elenian asiakkaille. Pääosa asiakkaista on henkilöasiakkaita mutta joukossa on myös joitakin taloyhtiöitä. Tehtävä tarjoaa tekijälleen mielenkiintoisen toimenkuvan sekä hyvän pohjapalkan lisäksi reilut kannusteet tuloksekkaasta myynnistä.

Työskentely tapahtuu pääasiallisesti puhelimitse sekä sähköpostitse, mutta pääset myös osallistumaan kasvokkain kohtaamisiin asiakkaiden kanssa heille järjestettävissä tapahtumissa. Myyntiaktiviteettisi ja sopimukset kirjaat Elenian omaan CRM-järjestelmään, joten käytät myös näppärästi erilaisia järjestelmiä ja tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on aiempaa asiakaspalvelu ja/tai myyntikokemusta. Oikeanlainen asenne, ratkaisukeskeisyys sekä itsenäinen työote auttavat tehtävässä menestymisessä. Elenialla ollaan asiakkaan asialla ja näin ollen luottamuksen rakentaminen asiakkaan kanssa on tärkeää.

Elenia Palvelut Oy on energia-alan palveluyritys. Elenian tahto on tarjota energia-alan parasta palvelua asiakasyrityksilleen ja heidän asiakkailleen. Elenia Palveluissa työskentelee noin sata energia-alan ammattilaista, joilla on laaja kokemus energia-alan palveluista. Lisätietoja: https://www.elenia.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Valokuituliittymien myyminen
  • Sopimusten käsittely

Odotamme sinulta

  • Kokemusta asiakaspalvelu ja/tai myyntityöstä
  • Oikeanlaista asennetta
  • Joustavuutta

Tarjoamme sinulle

  • Erinomaisen työyhteisön
  • Hyvän työilmapiirin 
  • Päästä mukaan uuden liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen
  • Hyvän tuotteen, jota myydään luottamuksen kautta asiakkaille   

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.08.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään syyskuun 2019 alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.