(Poistunut julkaisusta)

Valokuituasentaja - Pirkkala, Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020


Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkkalaan valokuituasentajaa puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta, jonka jälkeen työntekijällä voi olla mahdollisuus rekrytoitua yrityksen kirjoille, työtilanteen niin salliessa. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten edistämme rekrytointiprosessia jo hakuajalla. 

Tehtävänkuva

Tehtävät pitävät sisällään valokuituasennuksia, kaapelointityötehtäviä, sekä valokuituhitsauksia vaihtelevassa maastossa, niin ulko- kuin sisätiloissa. Työ on vahvasti matkapainotteista (1-3 päivää/viikossa), joten tekijältä toivotaan ajokorttia ja toisinaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Mitä osaamista tarvitsemme?

Haemme kokenutta tekijää, jolla on hyvä osaaminen kuituhitsauksesta. Tämän lisäksi ammattilainen tuntee erilaiset mittalaitteet, osaa lukea kytkentäkaavioita, sekä pystyy mittaamaan ja käsittelemään kuituja monipuolisesti. Kokemus sähköasennuksista on myös etu tehtävässä. 
Työtä tehdään sekä itsenäisesti että ryhmässä, joten tekijältä toivotaan joustavuutta ja työelämätaitoja. Toivomme myös, että tekijällä olisi voimassaolevat ensiapu 1-, tieturva 1 tai 2-, tulityö- ja sähköturvallisuuskortit.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Topi Syvänen, puh. 040 5594135 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.4.2020 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi