(Poistunut julkaisusta)

Valokeräilijä
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haluaisitko päästä tekemään liikunnallista varastotyötä vaatteiden, kosmetiikan sekä kodintuotteiden parissa?

Haemme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä valo-ohjattuun keräilyyn, jossa tuotteet keräillään käsin. Valokeräilijänä pääset työskentelemään vaatteiden, kosmetiikan, asusteiden sekä kodintuotteiden parissa huoneenlämpöisessä ja siistissä logistiikkakeskuksessa Keravalla. Työ vaatii aktiivista, ripeää ja tarkkaa otetta. Työssä pärjää hyvin ilman aikaisempaa kokemusta varastoalalta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys työn alkaessa.

Työt on mahdollista aloittaa joustavasti joulukuun aikana. Töitä on aluksi tarjolla maaliskuun loppuun asti, mutta myös pidempiaikainen työsuhde voi olla mahdollinen, mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mielenkiintoiselta. Tarjolla olevien työvuorojen määrät saattavat vaihdella viikoittain ja pystyt itse valitsemaan juuri sinulle sopivat työvuorot järjestelmämme kautta. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroissa klo 6-14 arkisin.

Toivomme sinulta:

• Reipasta tekemistä

• Can Do -asennetta työntekoon

• Motivoitumista oman kädenjäljen näkemisestä

Tarjoamme sinulle:

• Kannustavan työympäristön ja työkaverit

• Mahdollisuuden kehittää itseäsi

• Mahdollisuuden vaikuttaa palkkatasoosi omalla tekemiselläsi

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pian! Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä.