Valo- ja videokuvaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme kuvaajaa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen
Asiakkaamme on muutamia vuosia toiminut valokuvausalan yritys, jolla on vakiintunut asiakaskunta Tampereen alueella. Pääosin valokuvausta tehdään rakennusliikkeiden, arkkitehtitoimistojen sekä kiinteistön- ja asunnonvälitysliikkeiden tarpeisiin ja pienempi osuus työstä on henkilöstökuvauksia tai muita kuvauksia.

Tehtävänkuvaus
Kuvaajan työ sisältää valo- ja videokuvausta sekä näiden editointia. Kuvauksia toteutetaan erilaisissa asiakaskohteissa, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat avainroolissa. Työssä liikutaan omalla autolla kohteiden välillä ja editointityöt hoidetaan omalta kotitoimistolta. Työtehtävät painottuvat arkipäiville, ja kuvaajalla on mahdollista vaikuttaa omaan työaikaan sovitusti. Kuvauskaluston, tietokoneen sekä ohjelmistot saa käyttöön yrityksen toimesta, ja näiden käyttö perehdytetään kuvaajalle. Alkuvaiheessa on mahdollista käyttää myös omaa kalustoa ja aiempi kuvauskokemus on ehdottomasti eduksi. Kohtalaiset käyttötaidot Adoben järjestelmistä (Photoshop, Lightroom, Premiere) ovat tarpeelliset.

Tarjoamme
Mukavan 3 hengen valokuvaajien ammattimaisen työporukan, jolta saat tarvittaessa tukea ja apua työskentelyyn. Palkkaus koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä suoritepalkasta. Voit halutessasi hyödyntää ammattivälineistöä omissa harrastusprojekteissasi.

Hakuprosessi
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.workpower.fi.
Liitä mukaan mahdollinen portfolio tai linkki työnäytteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätiedot HR-koordinaattori Jonna Kanerva, p.045 139 7492.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401269
  • Tehtäväalue: Media/viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere