(Poistunut julkaisusta)

Valmiuspäällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Teknikontie 4, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan -

Haemme joukkoomme kehittämis- ja asiakaspalveluhenkistä valmiuspäällikköä. Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työympäristöön yhteiskunnan varautumisen pariin, keskelle uudistuvaa ja kehittyvää toimintaympäristöä.

Valmiuspäällikkönä vastaat pelastuslaitoksen varautumisen ja valmiussuunnittelun johtamisesta ja kehittämisestä sekä poikkeusolojen pelastustoiminnan ja väestönsuojelun johtamisvalmiuden ylläpitämisestä, koordinoinnista ja valvonnasta. Lisäksi vastuullasi on alueen kuntien varautumisen ja valmiussuunnittelun tukeminen sekä kehittäminen pelastustoimen palvelutasopäätöksen mukaisesti. Osallistut myös pelastuslaitoksen riskianalyysi- ja strategiatyöskentelyyn. Toimit varautumisyksikön esimiehenä vastaten palvelutarjonnan suunnittelusta, toteuttamisesta sekä kehittämisestä.

Toivomme Sinulta kokemusta ja näkemystä kokonaisturvallisuudesta, varautumisesta, organisaation toiminnan kehittämisestä sekä esimiestyöstä. Työtä tehdään yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja yhteistyöryhmien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua sekä esiintymisvalmiutta ja tietoteknisiä taitoja. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin.

Luemme eduksi kokemuksen / koulutuksen riskienhallinnasta, organisaatioturvallisuudesta sekä laatu- ja arviointijärjestelmistä. Lisäksi arvostamme kuntien toiminnan ja palvelutuotannon tuntemusta.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan kasvualueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisinä tehtävinämme ovat onnettomuuksien ehkäisy ja pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista pelastustoimen tehtävistä ja tarjoamme näihin tehtäviin liittyvää asiantuntijatukea keskeisimmille sidosryhmillemme. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.

Valmiuspäällikkönä työskentelet kaikkien toimialueemme kuntien alueella.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys tehtäväkenttään.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Suostumusta suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja huumausainetestauksesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, suppea turvallisuusselvitys.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36h 45min/viikko

Yhteystiedot:
Riskienhallintapäällikkö, Jussi Rahikainen
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana

Valvontapäällikkö, Kati Tillander
P. 09 8394 0000
etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.