(Poistunut julkaisusta)

VALMIUS- JA TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ
Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Etsimme joukkoomme osaavaa valmius- ja turvallisuuspäällikköä keskustoimistoomme Helsinkiin.  

Valmius- ja turvallisuuspäällikkö:  

  • kehittää ja ylläpitää MPK:n valmiussuunnitelmaa
  • vastaa valmiuden edellyttämästä viranomaisyhteistyöstä
  • johtaa ja kehittää MPK:n työ- ja kurssiturvallisuutta
  • johtaa ja kehittää MPK:n ase- ja ampumakoulutusta
  • ohjaa piirien valmiuspäälliköiden sekä ampumakoulutusvastaavien ja asevastaavien toimintaa.

Valmius- ja turvallisuuspäälliköltä edellytetään korkeakoulututkintoa. Huomioon voidaan ottaa myös tehtävään soveltuva muu koulutus. Valmius- ja turvallisuuspäälliköllä tulee olla kokemusta turvallisuusalalta sekä toiminnan ja resurssien suunnittelusta ja seurannasta. Valittavalla henkilöllä tulee olla myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä tietotekniikka- ja viestintävalmiudet. Eduksi luetaan kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta.   

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään vapaaehtoistoimijoiden motivoituneessa ilmapiirissä ja osaltasi vaikuttamaan siihen, että Suomi on maailman turvallisin maa.  

Työsuhde alkaa 1.1.2020 ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Tehtävän palkkaus on noin 3 600 euroa. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksen osaamisensa ja kokemuksensa mukaisesti. Hakemukset pyydetään lähettämään 17.11.2019 mennessä sähköpostilla MPK:n hallintopäällikkö Timo Mustaniemelle: timo.mustaniemi@mpk.fi