(Poistunut julkaisusta)

Valmistussuunnittelun koordinaattori
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.

Vahvistamme jatkuvasti organisaatiotamme, tarjoten erittäin kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla ja haemme nyt teknisen koulutuksen saanutta ja jo muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä Turun telakan varustelun uudelle osastolle.

"Turku HVAC Department" on erikoistunut laivan ilmastointijärjestelmään ja toimii HVAC-asioiden keskuksena Turussa sekä tiiviissä kansainvälisessä yhteistyössä Saksassa Hampurissa ja Papenburgissa sijaitsevien toimintojen kanssa.

Haemme nyt

VALMISTUSSUUNNITTELUN KOORDINAATTORIA

Tehtäviisi kuuluu

Valmistussuunnittelun koordinaattorina toimit aluepäällikön alaisuudessa ja olet jatkuvassa yhteistyössä tuotannon kanssa. Tehtäviisi kuuluu ilmastointihuoneiden valmistussuunnittelun ohjaaminen ja koordinointi suunnittelutoimistojen kanssa. Vastaat valmistussuunnittelun laadusta, aikataulusta sekä mahdollisista korjaavista toimenpiteistä. Raportoit ja seuraat suunnittelutoimistojen aikataulua ja laatua. 

Työtehtäviisi kuuluu myös lähtöaineiston kerääminen sekä valmistuspiirustusluetteloiden luominen ja ylläpitäminen. Huolehdit suunnittelun puutteiden aiheuttamien ongelmien ratkaisemisesta yhdessä työsuunnittelijan kanssa.

Toivomme hakijalta

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta ja mielellään kokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Sinulla on kykyä ja halua kehittää osaston toimintatapoja sekä kehittyä myös itse ammattilaisena. Tehtävässä menestymiseksi tarvitset myös kykyä toimia tiukkojen aikataulujen puitteissa sekä paineensietokykyä. 

Näiden lisäksi työskentelytapasi on pitkäjänteinen ja vastuullinen. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta olet myös loistava tiimityöskentelijä – osaat motivoida ja innostaa ihmisiä. Haluat vaikuttaa omalla osaamisalueellasi. Olet helposti lähestyttävä, aktiivinen vuorovaikuttaja ja työskentelet joustavasti eri ammattiryhmien kanssa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle:
•    vakituisen työsuhteen
•    mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn
•    mahtavat työkaverit
•    työympäristön, jossa työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen panostetaan
•    mahdollisuuden osallistua toimintatapojemme kehittämiseen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Janne Weckman
Osastopäällikkö, MAC Turku HVAC Department
janne.weckman@meyerturku.fi
+358 40 833 8871 (soittoajat: 15.-18.4. ja 29.4.-3.5.)

Veera Ahomäki
Projektikoordinaattori, MAC Turku HVAC Department
veera.ahomaki@meyerturku.fi
+358 50 40 408 4262