(Poistunut julkaisusta)

Valmistussuunnittelijoita koneistosuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa muun muassa laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jäteteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla.

Vahvistamme joukkuettamme hakemalla

VALMISTUSSUUNNITTELIJOITA valmistuksen ja käytön suunnittelutehtäviin koneistosuunnitteluosastolle


Tehtäviisi kuuluu

Valmistussuunnittelu tuottaa perussuunnitteluaineiston pohjalta telakan tuotantomenetelmiin soveltuvan dokumentaation, jonka pohjalta koneistoasennuksia tehdään.

Teet 3D-mallinnusta laivan konetiloihin. Varaat kaiken asennuksissa tarvittavan materiaalin ja kohdistat ne oikeille asennusjaksoille.

Laadit myös esivalmistuksen ja asennustyön tarvitsemia valmistussuunnitelmia.


Toivomme hakijalta

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI) tai olet juuri valmistumassa. Hallitset Autocad- ja Office-ohjelmistojen käytön, ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Kommunikoit selkeästi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, sillä meillä voit kasvaa alan huippuosaajaksi!

Katsomme eduksi kokemuksesi suunnittelutehtävistä sekä 3D-järjestelmien (Cadmatic /Catia) sujuvasta käytöstä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Pasi Salminen
Konevalmistussuunnittelun osastopäällikkö
+358 50 559 8389 (soittoaika torstaisin klo 14–16)
pasi.salminen@meyerturku