(Poistunut julkaisusta)

Valmistuspäällikkö
Kaukora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Kaukora Oy
Kaukora Oy LVS-alan laitevalmistaja sekä LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Päätuotteitamme ovat Jäspi-käyttöveden lämmittimet, keskuslämmityskattilat, lämmönsiirtimet ja lämpötekniset erikoistuotteet sekä JÄMÄ-lämpöpumput. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta, jotka on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.
Toimenkuva
Valmistuspäällikkö työskentelee osana tuotannon esimiestiimiä. Keskeisiä avainalueita ovat tuotantotuloksien ja -tavotteiden saavuttamisesta vastaaminen, töiden koordinointi, työturvallisuus ja kapasiteetin joustavuus sekä henkilöstöesimiehenä toimiminen. Seuraat ja parannat tuotannon tuottavuutta soveltamalla moderneja valmistusmenetelmiä ja teknologioita. Osallistut henkilöstön, valmistusprosessien ja -järjestelmien kehittämiseen. Tuotanto-organisaation lisäksi teet yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.
Odotamme sinulta
Valmistuspäälliköllä tulee olla kokemusta teollisuusyrityksen tuotannon esimiestehtävistä sekä tuotantomenetelmistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja kommunikoit sujuvasti englanniksi. Olet innostunut toiminnan kehittämisestä ja huolehdit omasta vastuualueestasi jämäkällä ja osallistuvalla otteella. Hyvä johtamistaito, yhteistyötaidot sekä palveluhenkinen asenne on ehdoton edellytys valmistuspäällikkönä toimimiselle.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä monipuolisesta ja haastavasta tehtävästä, niin hae paikkaa pikaisesti sillä aloitamme haastattelut heti. Hakemuksen voi jättää osoitteessa www.vmp.fi
Muistathan liittää mukaan CV:n sillä emme käsittele hakemuksia ilman.
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.08.2018 mennessä.