(Poistunut julkaisusta)

VALMISTUSPÄÄLLIKKÖ
Kumera Machinery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme valmistuspäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu kokonaisvastuu tuotannosta sekä tilaus- ja toimitusketjun hallinnasta. Tehtävässäsi vastaat kuormitussuunnittelusta, raportoinnista, laadunvarmistuksesta ja toimit työnjohtajien esimiehenä. Työssäsi otat vastuuta jatkuvasta tuotantoketjun kehittämisestä ja kuulut yksikön johtoryhmään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi kokemusta raskaasta konepajateollisuudesta ja aikaisempaa esimieskokemusta. Tavoitteiden saavuttamista edesauttaa eri valmistusmenetelmien tuntemus, hyvä paineensietokyky, joustavuus ja kyky kokonaisuuksien hallintaan. Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri, sen lisäksi arvostamme hitsausalan koulutusta (IWE, IWI-C/IWS tai IWT).

Odotamme sinulta jämäkkää toimintaotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielten sujuvaa suullista ja kirjallista hallintaa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän useiden teollisuudenalojen parissa kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on kokeneena ammattilaisena mahdollisuus jatkaa meillä ansiokasta uraasi tai kehityshakuisena henkilönä kasvaa työtehtävässä konepajapajateollisuuden moniosaajaksi rakentaen työympäristöömme uusia toimintatapoja.

Lisätietoja antaa tehtaanjohtaja Jukka Iso-Kuortti, puh. 040 7630 956.

Lähetä hakemuksesi 20.5.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemus@kumera.com.

Rekrytointi on mahdollinen ennen hakemusajan umpeutumista ja hakemukset käsitelläänkin viipymättä niiden saavuttua.