(Poistunut julkaisusta)

Valmistuspäällikkö, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 700 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Investoimme vuoden 2018 aikana Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä ja haemme nyt laatta- ja seinätuotannon

VALMISTUSPÄÄLLIKKÖJÄ.

Vastaat tehtävässä betonielementtien valmistuslinjan toiminnasta sekä tuotannon tuloksekkaasta ja laadukkaasta toteutumisesta. Toteutat valmistuksen suunnittelua ja resursointia, ohjaat henkilöstön toimintaa ja vastaat yhteydenpidosta asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Tehtävään kuuluu myös toiminnan ja tuotantomenetelmien kehittämistä jatkuvan parantamisen hengessä.


Edellytämme sinulta

- tehtävään soveltuvaa työkokemusta rakennus- tai teollisuuden toimialoilta
- teknistä koulutusta esim. rakennusinsinööri tai vastaava
- kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta esimiestyöstä
- yhteistyötaitoja, halua kehittävään työhön
- järjestelmä- ja sovellusosaamista
- katsomme eduksi betoniteollisuuden kokemustaustan


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPoint rekrytoinnin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi, liitä mukaan kattava CV ja palkkatoiveesi.

Kesäajasta johtuen hakuaika on pitkä, mutta käsittelemme hakemuksia juoksevasti haun kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi