(Poistunut julkaisusta)

Valmistuspäällikkö, Kaukora Oy, Raisio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Etsimme asiakkaallemme Kaukora Oy:lle

VALMISTUSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Raisioon.

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta. Suomen suosituin pientalon käyttövedenlämmitin, Jäspi VLM 300, on asennettuna joka toisessa omakotitalossa. Raision ja Turun tehtailla valmistetuille tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Valmistuspäällikkönä työskentelet laajassa ja monipuolisessa tehtävässä. Vastaat tehtävässä valmistuksen toiminnasta sekä tuotannon tuloksekkaasta ja laadukkaasta toteutumisesta. Osallistut tiiviisti myös toiminnan ja tuotantomenetelmien kehittämiseen ja tarvittaessa et pelkää tarttua toimeen myös operatiivisella tasolla. Osaat viedä prosesseja tehokkaasti eteenpäin ja sinulta löytyy sujuvat vuorovaikutustaidot. Haluat tehdä kasvuun johtavaa kehitystyötä yrityksessä, joka tuntee Suomen lämmitysmarkkinat ja sen erityispiirteet.

Valitulla henkilöllä tulee olla tekninen koulutus sekä näyttöä vastuullisessa tehtävässä menestymisestä. Myös aiempi esimieskokemus on tärkeää. Kokemus tuotantoteollisuudesta ja valmistusprosesseista katsotaan eduksi.


Edellytämme sinulta

Teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta tuotannon tehtävistä
Kokemusta esimiestyöstä sekä vahvaa tulosvastuullista otetta
Hyviä vuorovaikutustaitoja
Järjestelmällisyyttä ja erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
Organisointitaitoja ja paineensietokykyä
Osaat kommunikoida sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin


Tarjoamme sinulle

Erittäin monipuolisen työtehtävän, jossa pääset työskentelemään toimialan johtavien tuotteiden ja mielenkiintoisten kehitysprosessien parissa.
Näköalapaikan tunnetussa, vakavaraisessa yrityksessä
Mukavan työympäristön ja osaavat kollegat


Arvostamme

Yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa (MS Office) sekä aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmästä
Tuotantoteollisuuden tuntemusta
Ruotsin kielen osaamista


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Lisää hakemukseesi CV ja kerro huolellisesti omasta osaamisestasi sekä kokemuksestasi vastaavista tehtävistä. Rekrytointiprosessin tukena jatkoon valituille henkilöille tullaan tekemään henkilöarviointi.
Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 278
helina.lehto@staffpoint.fi