(Poistunut julkaisusta)

Valmistumassa oleva sähkösuunnittelija meriteollisuuden projektien pariin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019
Oletko opintoja viimeistelevä sähköinsinööri, joka haluaa startata uransa alansa johtavassa yrityksessä? Oletko kiinnostunut suunnittelutehtävistä meriteollisuuden parissa nähden käsiesi jäljen telakoilla ympäri maailmaa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähkösuunnittelijaa Helsingin Vuosaareen. Tässä tehtävässä pääset kehittymään kokeneempien parissa ja saat samalla jalkasi oven väliin monipuolisia uramahdollisuuksia tarjoavaan asiakasyritykseemme.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään laivojen propulsiojärjestelmien modernisaatioprojektien parissa. Toimit sähkösuunnittelijana vastaten esimerkiksi jo operoivista laivoista ja jäänmurtajista.

Tarjoamme
* mahdollisuuden toimia projekteissa, jotka ovat keskimäärin noin vuoden mittaisia ja arvoltaan 100000 miljoona euroa.
* mahdollisuuden päästä matkustamaan ympäri maailmaa käyttöönottovaiheessa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Työtehtävänäsi on laivojen propulsiojärjestelmien sähkösuunnittelu. Teet piirikaavioita ja kaapelointia E-plania käyttäen. Työnkuvaasi kuuluvat myös testaus ja käyttöönotot telakoilla sekä projektidokumentointi ja -raportointi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* sähkötekniikan korkeakoulutausta (AMK/DI)
* hyvät perustaidot sähkösuunnittelusta (esim. automaatiojärjestelmistä tai keskusvalmistuksesta)
* kokemusta teollisuusympäristöstä/asennuksista esim. kesätöiden kautta
* hyvä käsitys suunnittelutyökaluista (CAD, esim. Eplan)
* hyvät MS Office -taidot
* oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työote
* looginen ja systemaattinen ajattelutapa
* sujuva suomen ja englannin kielitaito
* eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta meriteollisuuden parista tai tuntemusta laivojen propulsiojärjestelmistä.


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Vuosaari, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.