(Poistunut julkaisusta)

Valmistuksenohjaajia, Vantaa, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Tule työkaveriksi meille. Etsimme innokkaita elintarvikealan osaajia työskentelemään arvostettujen valiolaisten brändituotteiden parissa. Sinulla on tärkeä rooli pakkausprosessin onnistumisessa käytännössä. Työssäsi varmistat tuotteen laatu- sekä elintarviketurvallisuuskriteerien täyttymisen ja pakkauskoneiden sujuvan toiminnan. Huolehdit myös SAP-kirjauksista sekä tuotantoajoon liittyvien asiakirjojen täydentämisestä. 

Työskentely pakkaustiimissä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja mahdollisuutta tehdä kaksivuorotyötä. Lisäksi on tärkeää, että sinulta löytyy jämäkkä ja vastuullinen ote työhön.

Kyseessä on monipuolinen elintarvikealan työ, jossa alan koulutuksesta ja aiemmasta kokemuksesta teollisuuden pakkaustehtävissä on merkittävää etua. 

Tarjoamme sinulle kehittyvän työympäristön, mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja hienon tiimin tuen.

Työn aloitus mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Kyseessä määräaikainen työsuhde maaliskuun loppuun saakka. Työssä noudatettava työehtosopimus SEL, jonka mukaan palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantovastaava Sara Karppanen (050 384 0134) ja Minna Laine (050384 1045).

Hakemukset: haethan pian, viimeistään 11.8.2019 mennessä hakulinkin kautta.