(Poistunut julkaisusta)

Valmistuksenohjaaja, Lapinlahti
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020Tule työkaveriksi meille! Haemme nyt juustolaan Edam- ja erikoisjuustolinjan valmistusprosessin keittosaliin valmistuksenohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Prosessinohjaus
- Juuston laadunhallinta
- Suolaveden laadunhallinta
- Tuotannon pesujen suorittaminen
- Heralinjalta vastuutetut työtehtävät

Eduksi katsomme:
- Meijeri- tai elintarvikealan koulutus
- Työkokemus vastaavasta työstä
- Hygieniapassi
- Tietotekniikan perusosaaminen
- Tiimityöskentelytaidot
- Itsenäinen ja innovatiivinen otetta työhön, ongelmanratkaisutaidot sekä joustavuus
- Kyky ja halu jatkuvasti kehittää ja kehittyä työyhteisössä

Palkkaus SEL:n työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. 

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset laajentamaan ja monipuolistamaan osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantovastaava Anni Pohjola, puh. 050 3988288 / arkisin klo 12.00-13.00.

Hakuohjeet: Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 2.8.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Lapinlahti on yksi Valion moderneimmista tehdasalueista. Tehtaaseen kuuluu Suomen suurin juustola, sekä kolme jauhetehdasta. Lapinlahden tehdas valmistaa teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita yli 40 miljoonaa kiloa vuodessa, sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. 75 % tehtaan tuotannosta lähtee vientiin ympäri maailmaa ja tehtaallamme vierailee ulkomaisia asiakkaita tai laitetoimittajien edustajia lähes viikoittain. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat  Savo, työpaikat Lapinlahti, työpaikat elintarvikeala, meijeristi