(Poistunut julkaisusta)

Valmistaja
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Haemme ketsupin ja sinapin valmistukseen sinua aktiivinen, tarkka ja aikaansaava

VALMISTAJA

Valmistajana vastaat tuotantosuunnitelman mukaisten valmistuserien raaka-aineiden punnitsemisesta
ja sekoittamisesta, massan valmistamisesta sekä prosessin yleisestä toimivuudesta. Myös linjaston puhtaanapito ja pienimuotoiset huoltotoimet ovat vastuullasi. Valmistajan tehtävässä vastaat myös tietokoneohjatun pakkauslinjan toimivuudesta, käytät sujuvasti M3-toiminnanohjausjärjestelmää sekä ratkaiset teknisiä häiriötilanteita nopeasti ja turvallisesti. Lisäksi huolehdit oman työalueesi siisteydestä, omavalvonnasta ja laatukirjauksista. 

Olet vahva joukkuepelaaja, viestit avoimesti ja kykenet joustavasti siirtymään tehtävästä toiseen. Työ on vuorotyötä maanantaista perjantaihin klo 04 – 23 välisenä aikana. Työtehtävät ovat korkean hygienian alueella, joissa työolosuhteet saattavat olla keholle haasteellisia. Valmistajan tehtävässä vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi Sinulla tulee olla teknistä hahmotuskykyä ja ymmärrys prosessien toiminnasta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet tekniikasta/ automaatiosta kiinnostunut, erinomaiset ongelmanratkaisutaidot omaava tiimipelaaja. Sinulla on valmiuksia ja halua toiminnan kehittämiseen, teknistä hahmotuskykyä ja prosessien ymmärrystä sekä kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Toivomme, että sinulla on elintarvike- tai prosessialan koulutus sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Yhtä tärkeänä arvostamme myös työtä pelkäämätöntä asennetta ja ahkeraa työotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään parasta osaamistasi vastuullisessa työympäristössä, mukavien työkavereiden tukemana ja hyvien työsuhde-etujen siivittämänä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Mikäli näet itsesi Meiralla valmistajan tehtävässä, käy täyttämässä hakemuksesi sivuillamme www.meira.fi pikimmiten tai viimeistään 16.11.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.