(Poistunut julkaisusta)

Valmentava ryhmäesimies myynnilliseen energia-alan asiakaspalvelutiimiin
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Hakuaika päättyy 15.07.2018

Oletko sinä etsimämme energinen ammattilainen, joka innostuu tiiminsä onnistumisista sekä ihmisten johtamisesta? Etsitkö uutta virtaa elämääsi? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla paikka sinulle avoinna työyhteisössä, jossa voit saada tämän kaiken!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma yli 200 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Yksi palvelukeskusten tiimeistä vastaa Fortumin myynnillisestä, monikanavaisesta kuluttaja-asiakaspalvelusta, johon haemmekin nyt ryhmäesimiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Nokka kohti aurinkovoimaa?

Päätehtävänäsi on valmentaa ja kehittää omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin, niin myynnin, laadun kuin tehokkuuden osa-alueilla. Tehtävässä korostuu vahvasti läsnäolo, tiimiläistesi sparraus sekä heidän oivalluttaminen itse työhön, jolloin jokainen saavuttaa tavoitteensa omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Työpäiviisi kuuluu vahvasti myös raportointi ja tulosten seuranta yhdessä Fortumin yhteyshenkilöiden kanssa. Etsimme valmentavaa esimiestä, jolla on aito kiinnostus johtaa ihmisiä ja auttaa heitä saavuttamaan menestystä. Meille on tärkeää työhyvinvoinnin ylläpito, joten tehtäviin kuuluu myös päivittäiset HR-asiat.

Innostumme valtavasti, jos sinulta löytyisi jo jotain näistä ominaisuuksista

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, mielellään myynnin parista ja contact center ympäristöstä. Hienoa olisi, jos sanat ”sähkösopimus”, ”energiansäästö” sekä ”kodin kulutuksen säätely” olisivat jo sinulle entuudestaan tuttuja asioita! Toivomme löytävämme henkilön, jolla on jo näyttöjä oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ennen kaikkea haemme kuitenkin sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa hieman heittäytyä ja pohtia tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja. Etsimämme henkilö nauttii myös asiakaskohtaamisista, joissa hän voi samalla kartuttaa omia myynnin- ja asiakkaan hurmaamistaitojaan, joita voi hyödyntää erilaisissa johtamistilanteissa.

Haluamme puolestamme tarjota sinulle

Osana Baronalla toimivaa Fortumin myyntitiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39h/vko ja työvuorot voivat sijoittua maanantaista lauantaihin klo 7-18 välille.

Miten tästä etenemme?

Suosittelemme jättämään hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja pyrimme tekemään päätöksiä tarvittaessa pikaisestikin. Meille Fuengirolaan on helppo tulla, sillä autamme käytännön asioissa. Valinnan osuessa kohdallesi, työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota niin tiimin tuloksista kuin myös henkilökohtaisista onnistumisista.

Miten ja milloin?

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin myös päätetään tämä rekrytointi.

Mikäli jokin asia vielä mietityttää, niin ole rohkeasti yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiin Laura Hannila p. 043 8243431 aina torstaisin klo 9-10 välisenä aikana. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta yhteyshenkilöllämme on aikaa keskustella kanssasi. Toivottavasti näemme sinut kohta Espanjassa!