(Poistunut julkaisusta)

Valmentava ryhmäesimies asiakaspalvelutiimiin Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Motivoidutko ihmisten johtamisesta ja haluat omalla panoksellasi auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään parhaalla mahdollisella tavalla? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla paikka sinulle avoinna Aurinkorannikon suurimassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma noin 250 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Meillä on nyt avoimena ryhmäesimiehen paikka yhdessä asiakaspalvelutiimeistämme, johon toivomme löytävämme aurinkoisen ja aikaansaavan esimiehen, jolla pysyy homma hallussa nopeatempoisen arjen keskellä.

Mitä asiakaspalvelutiimin esimies tekee?

Tiimissämme hoidamme suomalaisen energia-alan yrityksen asiakaspalvelua sopimus- ja laskuasioihin liittyen. Työskentelemme monikanavaisesti ja asiointikanaviamme ovat puhelin, sähköposti ja chat.

Ryhmäesimiehen päätehtävä on valmentaa ja motivoida noin 12 hengen suuruista tiimiä ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Päivittäisen operatiivisen työn johtamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu raportointi päivä- ja viikkotasolla.

Esimies on myös mukana asiakkuuksien hallinnassa sekä pitää yhteyttä asiakkuuksien yhteyshenkilöihin. Esimiehen työhön sisältyy myös työvuoro – ja resurssisuunnittelua sekä vastuunottoa päivittäisistä HR-asioista. Ryhmäesimiehenä olet keskeisessä roolissa meille tärkeässä työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistamisessa.

Etsimämme esimies johtaa tiimiään valmentavalla otteella, omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot eikä myöskään säikähdä ”laittaa käsiään multaan” ja osallistua suorittavaan työhön aina tarpeen vaatiessa.

Oletko etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, mutta ennen kaikkea haemme henkilöä, jolla on motivaatiota laadukkaaseen esimiestyöhön. Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista sekä laadukkaan ja ylivoimaisen asiakaskokemuksen varmistamisesta ja sen kehittämisestä. Ennen kaikkea innostumme siitä, jos uskallat hieman heittäytyä ja pohtia tarvittaessa yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi taustaa asiakaspalvelutehtävistä sekä contact center- ympäristössä työskentelystä ja ymmärrät mitä ensiluokkaisen asiakaspalvelun tuottaminen vaatii. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolla pysyy kokonaiskuva kirkkaana mielessä kiireenkin keskellä läsnäolevaa esimiestyötä unohtamatta.

Mitä tarjoamme?

Osana asiakaspalvelutiimiämme pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39h/vko ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7-17 välille.

Palkkauksessa noudatamme paikallista contact center-alan työehtosopimusta. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi ansaitset bonusta johtamasi tiimin suoriutumiseen perustuen. Valinnan osuessa kohdallesi työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia.

Eteneminen ja hakeminen

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti, lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta! Mikäli jokin asia vielä mietityttää, niin ole rohkeasti yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiin Jarita Laitiseen puhelimitse 040 838 2804 tai tai voit tulla myös chattiimme keskustelemaan tehtävästä arkisin klo 9-11 osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/. Kysymyksiisi vastaa myös Palvelupäällikkö Kirsi Malola puhelimitse numerosta +34674781628.

Työt alkavat sopimuksen mukaan 2020 tammi-maaliskuussa.