(Poistunut julkaisusta)

Valmentava myyntineuvottelija Ouluun, #teleduuni
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Liity osaksi huippujengiä!

 

 Valmentava myyntineuvottelija

 

Haemme Kuluttajamyyntiin valmentavaa myyntineuvottelijaa päivävuoroon. Tehtävässäsi toimit myyntineuvottelijoiden valmentajana ja lisäksi käytät päivittäin aikaa omaan myyntityöhön. Valmennat ja koulutat jatkuvasti sekä uusia että vakituisessa työsuhteessa olevia myyjiä. Valmistelet päiväkohtaisten projektien infot ja suunnittelet tavoitteiden saavuttamiseen tarvittavia toimenpiteitä itsenäisesti ja yhdessä valmennustiimin kanssa.  Osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen yhdessä myyntipäällikön kanssa ja raportoit myyntipäällikölle.

 

Sinulla on kokemusta ja näyttöä tavoitteellisesta puhelimitse tapahtuvasta myyntityöstä. Olet vakuuttava myyjä, mutta pidät myös valmentamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Valmentajana olet kannustava, innostava ja positiivinen joukkuepelaaja, joka saa ihmiset ylittämään itsensä. Edellytämme hyviä tietoteknisiä perustaitoja.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoisen tehtävän. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä. Työaika on 6h / päivä. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulussa osoitteessa Taka-Lyötyn katu 4.

 

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 28.2. Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 8.2. klo 13:00 -14:30 ja 15.2. klo 10-11.30 myyntipäällikkö Tiina Vähä-Merilä, puh. 040-6685 647.

 

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni .