(Poistunut julkaisusta)

Valmentajahenkinen tiimiesimies
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Juuri nyt etsimme

1-2  VALMENTAJAHENKISTÄ TIIMIESIMIESTÄ

Toimit valmentavana lähiesimiehenä noin 15-20 hengen palvelutiimille, joka hoitaa hakemuskäsittelyn ja työttömyysturvaneuvonnan tehtäviä. Kannustat ja kehität tiimiäsi siten, että töihin on mukava tulla eikä kenenkään potentiaali valu hukkaan. Tavoitteenamme on, että jokainen työntekijä saisi hyödyntää taitojaan ja osaamistaan mahdollisimman laajasti, itselleen merkityksellisellä tavalla.

Tiimiläisesi odottavat, että olet tasapuolinen, inhimillinen, empaattinen, kuunteleva, kiinnostunut, luotettava, oikeudenmukainen ja helposti lähestyttävä. Osaat antaa ja vastaanottaa palautetta sekä autat ja tuet tarvittaessa.

Odotusten täyttäminen edellyttää, että ymmärrät erilaisia työtyylejä ja osaat johtaa niitä positiivisella otteella. Tartut aktiivisesti toimeen arjen kehittämiseksi ja motivoidut tiimin onnistumisista.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus lähiesimiestyöstä, ja haluat kehittyä siinä edelleen. Pohjakoulutukseksi soveltuu esimerkiksi tradenomin tutkinto.

Toimipaikkana on Turun toimistomme.

Meille tärkeitä asioita ovat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, ketterä organisaatio sekä vastuu ja vapaus luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme myös Suomen innostavinta työpaikkaa tänäkin vuonna. Olisitko sinä osa sitä?

Jätä videohakemuksesi ja CV:si 16.8.2020 mennessä https://www.recright.com/careers/fi/ama-oy/ytk-tiimiesimies-5f058c47e1b2fd440e5b3c46 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työn aloitus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Anna Mäkelä-Mäki ma 10.8. klo 15-16 tai to 13.8. klo 15-16, puh. 040 511 7698. 

Lue lisää meistä  https://ytk.fi/tietoa-meilta/toissa-ytk-lla