(Poistunut julkaisusta)

Valmentajahenkinen tiimiesimies
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Juuri nyt etsimme

KAHTA VALMENTAJAHENKISTÄ TIIMIESIMIESTÄ

Toimit valmentavana lähiesimiehenä palvelutuotannossa noin 16 henkilölle. Kannustat ja kehität tiimejäsi siten, että töihin on mukava tulla eikä kenenkään potentiaali valu hukkaan. Tavoitteenamme on, että jokainen työntekijä saisi hyödyntää taitojaan ja osaamistaan mahdollisimman laajasti, itselleen merkityksellisellä tavalla.

Tiimiläisesi odottavat, että olet tasapuolinen, inhimillinen, empaattinen, kuunteleva, kiinnostunut, luotettava, oikeudenmukainen ja helposti lähestyttävä. Osaat antaa ja vastaanottaa palautetta sekä autat ja tuet tarvittaessa.

Odotusten täyttäminen edellyttää, että ymmärrät erilaisia työtyylejä ja osaat johtaa niitä positiivisella otteella.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus lähiesmiestyöstä, ja haluat kehittyä siinä edelleen. Pohjakoulutukseksi soveltuu esimerkiksi tradenomin tutkinto.

Vastuullesi kuuluu lisäksi palvelutuotannon arjen pyöriminen ja osallistut sen suunnitteluun. Siksi on tärkeää, että osaat tarttua rivakasti toimeen.

Kokemus asiakaspalvelun johtamisesta sekä kiinnostus esim. työhyvinvointia tai jatkuvan kehittämisen menetelmiä kohtaan ovat oiva lisä.

Meille tärkeitä asioita ovat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, ketterä organisaatio sekä vastuu ja vapaus luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme myös Suomen parasta työpaikkaa tänäkin vuonna.

Olisitko sinä osa sitä?

Jätä hakemuksesi ja CV:si 12.5.2019 mennessä hakulomakkeellamme http://www.webropolsurveys.com/ytkrekrytointi.net

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Anna Mäkelä-Mäki pe 3.5. klo 11-12 ja to 9.5. klo 12-13 puh. 040 511 7698.