Valmentaja uravalmennuspalveluihin Pirkanmaalle
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021
"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin sekä autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa", kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Spring Housen valmentajana suunnittelet ja toteutat uravalmennukset palvelun vaatimusten mukaisesti, mutta muuten itsenäisesti ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Kohderyhmääsi ovat kaikki työnhakija-asiakkaat ja tässä palvelukokonaisuudessa pääset kouluttamaan sekä ryhmämuotoisesti että yksilötapaamisina. Osallistavalla ja motivoivalla otteellasi varmistat, että asiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen meihin. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja onnistumisesi tukena on koko Spring-joukkueesi.

Tässä Pirkanmaan palvelukokonaisuudessa valmennat Tampereella ja muilla alueen paikkakunnilla, joten toivomme mahdollisuutta liikkumiseen. Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

-korkeakoulututkinto sekä jokin lisäkoulutus (ammattitutkinto, pedagogiset, ohjauskoulutus tms.).
-sujuvia etävalmennustaitoja ja TE-toimiston sähköisten palveluiden tuntemista
-Vähintään 3 vuotta kokemusta työllisyyspalveluiden toteuttamisesta, uraohjauksesta, tai työnhaun tukemisesta.
-Tässä työssä on hyödyksi myös kyky kohdata erilaisia ihmisiä sekä kokemus osatyökykyisten ja/tai maahanmuuttajien valmentamisesta
-Tunnuslauseemme on "sydämellä huipulle", joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn ja takaamme mahdollisuuden kehittyä valmentajana!

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä: "Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä!


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot